Moje jméno je Nelly. Jsem češka žijíci v Bratislavě už 10 roků a je mi 28 roků.Byla mi diagnostikovaná akutná leukemie. Můj příběh je dost taky zajímavý. Měla sem diagnostikovaný 12.9 covid 2 týdny sem se z něho lečila. A měla sem problémy ujít kousek cesty aniž by sem se zadýchala alebo nemohla dýchat. Praktická doktorka mě poslala na centralní přijem do BA- Ružinova kde mne hospitalizovali a po 6 dnech mi zjistili akutnu leukemii. Samozrejmne človek má šok neveří tomu co se deje a bojí se. Po 6 dnech mne odvezli do iné nemocnice na Antolskú v Bratislave. Víte byla sem proste zmatena zoufala nevedela co bude a tak. Ale každý den sem dostavala podporu od svých blizkých od žen co leželi semnou sestřiček paní uklízečky pana psychologa i od doktorů a vedela sem, že nejsem sama a že musím bojovat vytvořit si motivaci pro co bojovat pro co chci žít a mít v hlave jen to, že se chci uzdravit. I kdyby padaly trakaře tak musim být silná. A vím, že i kdybych zapochybovala o sobe mojí blizci sestřicky p.psycholog doktoři vždy by mne zvedli. Tak sem v nemocnici stravila 6 tydnu v kuse. A teďka chodívam na lečby. A daří se mi dobře. Kdybyste potřebovali s čímkoliv pomoc alebo se vyzpovídat říct mi váš příbeh budu moc rada, když mi napíšete. Společne se z toho dostaneme a dáme si motivaci a sílu.