Ahojte
Ako sa máte?
Ako sa cítite? Čo prežívate?
Chcete sa pozdieľať o svoje príbehy? o svoje skúsenosti prežívania?
Lebo bolo by to veľmi vzácne a užitočné pre iných
🩷
Ako sa máte? Ako sa cítite?
-
StanislavaStrnova_AB
- Dátum registrácie: Št Apr 23, 2026 2:14 pm
Re: Ako sa máte? Ako sa cítite?
Dobrý večer Kika momentálne nie dobre neviem ako ďalej je to dosť ťažké nemám sa ani s kým porozprávať potrebujem poradiť.

-
Kika
- Dátum registrácie: So Apr 13, 2024 10:58 am
Dobrý deň prajem Stanka držím vám palce 
-
StanislavaStrnova_AB
Dobrý deň Vám prajem aj ja Kika ako sa máte a cítite Vy čo robievate aké máte záľuby Pekný víkend prajem .
-
Kika
- Dátum registrácie: So Apr 13, 2024 10:58 am
Dobrý deň prajem Stanka,
Ďakujem za správu,🩷
Ja sa tiež mám tak že mi býva smutno, snažím sa chodiť na prechádzky napr do parku do prírody chodím von so psíkom
a skúšala som chôdzu s paličkami Nordic walking a je to fakt super a potom také tvorivé aktivity napr háčkovanie a strikovane ručné pletenie vyrobiť napr deku alebo zvieratko je mega super to má veľmi baví a mi to pomáha 

Stanka máte niečo čo vás teší čo vás baví? Skúšali ste nejakú aktivitu? Takú ktorá vám robí radosť pri ktorej môžete načerpať energie a sily?

Držím naďalej silno palce Stanka aj vám pekne dni prajem

Ďakujem za správu,🩷
Ja sa tiež mám tak že mi býva smutno, snažím sa chodiť na prechádzky napr do parku do prírody chodím von so psíkom
Stanka máte niečo čo vás teší čo vás baví? Skúšali ste nejakú aktivitu? Takú ktorá vám robí radosť pri ktorej môžete načerpať energie a sily?
Držím naďalej silno palce Stanka aj vám pekne dni prajem
-
StanislavaStrnova_AB
Dobrý deň Vám prajem Kika 

presne tak tiež mi býva smutno tiež chodím na prechádzky, alebo lúštim osem smerovky mám rada kvety starám sa o ne aj kríky máme 
.Ak sa môžem spýtať odkiaľ ste ?Máte rada hrady a zámky?Ja mám rada. pekný deň Vám prajem 

Kika a ďakujem za správu