Lobularny karcinom

Napísať odpoveď
Katka_mi
Dátum registrácie: Št Júl 31, 2025 10:15 pm

Lobularny karcinom

Príspevok od používateľa Katka_mi »

Dobrý večer. Diagnostikovali mi lobularny karcinóm. Som už po mastektomii a ozarovani ...15x. Mala som 8 nádorov ale nastastie sentinelove uzliny boli negatívne. Podľa histologie sa jedná o hormonálne pozitívny a Her2 negatívny typ. Ki67 bolo nízke. Onkologivka mi navrhla hormonálnu aj biologickú liecbu. Žiaľ biologickú...Verzenius mi poisťovňa zamietla. Hľadám informácie ako ste boli s touto diagnózou liecene, nakoľko viem ze je to typ ktorý sa vracia...dakujem za príspevky.
PERLITA
Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2026 1:00 pm

Re: Lobularny karcinom

Príspevok od používateľa PERLITA »

Dobrý deň, som tiež po mastektomii čerstvo a uz mam hormonalnu - letrozol, biologicku mi ani nenavrhli. Neviem teda podla akých kritérií to má byť spolu obe liečby. Teraz chodim na ožiare tiež 15. Nikde som sa nedozvedela, že sa lobularny vracia. Viete mi k tomu dat info? Lekár mi nedal prakticky žiadne. Ked mi oznamili ze beru celý prsnik, vzhľadom nato, ze mi ostal druhý obrovský som hneď ziadala odsranit aj ten. Odpoved bola ze zdravy nezoberu. Mam z toho traumu. Teraz postupne zbieram info. Ale logicky ak boli neviditeľné sateliy rozsah 9 cm určite je to tak, ze sa môže vracat, len kam? Budem vďačná za akúkoľvek informáciu. Držte sa všetci.
Napísať odpoveď

Návrat na "Liečba"