Ahojte dievčatá,
ja som zažila ťažký šok, keď mi povedali diagnozu
čaká ma hospitalizácia ktorá sa odložila pre moj zápal priedušiek a povedali mi že návštevy v nemocnici sú zakázane
mám 5 malých detí a ja si neviem vobec predstaviť že ich neuvidím
mám dosť oslabenú imunitu, tak mi povedali, že moj manžel a deti ma nebudu moct navštevovať
neviem si to vobec ani predstavit....
zákaz návštev detí v nemocnici a oslabená imunita
-
- Dátum registrácie: St Jan 31, 2024 5:28 pm
-
- Dátum registrácie: Ut Apr 02, 2024 8:30 pm
Re: zákaz návštev detí v nemocnici a oslabená imunita
Milá Katka,
návštevy detí do 12, resp. do 15 rokov v nemocnici sú vo všeobecnosti zakázané - každá nemocnica má svoj vlastný prevádzkový poriadok, v ktorom upravuje aj túto problematiku návštev. Je to predovšetkým z dôvodu, že deti sú náchylnejšie na infekčné ochorenia, sú častými prenášačmi infekcií (zo škôlky, školy...) a v tvojom prípade znížená imunita oprávnene zužuje okruh osôb, ktoré ťa môžu navštíviť.
Rozumiem, že je ti za deťmi smutno a chýba ti kontakt s nimi - dnes je možnosť kontaktu aj cez videohovory, využi túto možnosť. Ale určite odporúčam akceptovať odporúčania lekárov, ide o tvoje zdravie a zdravie tvojich detí.
návštevy detí do 12, resp. do 15 rokov v nemocnici sú vo všeobecnosti zakázané - každá nemocnica má svoj vlastný prevádzkový poriadok, v ktorom upravuje aj túto problematiku návštev. Je to predovšetkým z dôvodu, že deti sú náchylnejšie na infekčné ochorenia, sú častými prenášačmi infekcií (zo škôlky, školy...) a v tvojom prípade znížená imunita oprávnene zužuje okruh osôb, ktoré ťa môžu navštíviť.
Rozumiem, že je ti za deťmi smutno a chýba ti kontakt s nimi - dnes je možnosť kontaktu aj cez videohovory, využi túto možnosť. Ale určite odporúčam akceptovať odporúčania lekárov, ide o tvoje zdravie a zdravie tvojich detí.
-
- Dátum registrácie: St Jan 31, 2024 5:28 pm
Re: zákaz návštev detí v nemocnici a oslabená imunita
ahoj, veľmi krasne Ti dakujem za odpoved fakt velke dakujem
pekny den
pekny den